Wervingsunit

MUSEUM HET VALKHOF

Opdracht

Om vrienden voor het museum te werven, wilde Museum Het Valkhof een grote informatieve wand die het publiek aansprak en uitnodigde om zich aan te melden als vriend van het museum.

Ontwerp

Ik heb het omgedraaid: het museum krijgt er geen vrienden bij, maar juist diegene die zich aanmeldt! En waarom een statische wand? Waarom geen verrijdbare zuil, zodat deze bij diverse gelegenheden overal in het museum te plaatsen is? De duurzame LED-verlichting in gefreesd kunststof kan eventueel ook knipperen en verwijst naar het klassieke neonlicht. De schrijfdesk bevat een folder- en posterdisplay en biedt tevens een brievenbus voor de aanmeldingskaarten. Volledig en compact, enkel nog een stopcontact zoeken. Opgeleverd in april 2006.

© Copyright 2015 PLOT | Webdevelopment by Drexhage Media