Logo Plot ontwerpbureau

PLOT /// TENTOONSTELLINGSONTWERP


Plot is al een kleine 15 jaar de bedrijfsnaam voor al mijn ontwerpactiviteiten voor musea, zoals het ontwerpen van: tentoonstellingen, publieksruimtes én allerhande educatiemateriaal. Om de verhalen van musea zichtbaar te maken kan ik (in samenwerking met de teams) van a tot z in het proces meelopen. Vanaf de prilste brainstorm tot en met de gedetailleerde overdracht voor de grafische of ruimtelijke productie. Dus verantwoordelijkheid vanaf de start tot en met de oplevering van de laatste punt of schroef. Zodoende wordt een tentoonstelling één helder en verzorgd (tijdelijk) 'merk', in alle verschijningsvormen binnen en buiten.

LOGOMAN /// HUISSTIJLONTWERP


Logoman is sinds kort mijn vehikel voor de interesse en specialisatie die ik al van jongs af aan koester en uitvoer, namelijk het ontwerpen van: logo’s en huisstijlen. Ik geniet van het proces om de essentie van een bedrijf of persoon in één heldere en effectieve vorm neer te zetten en dit te vertalen naar diverse producten. Naast het ontwerpen van tentoonstellingen maak ik hier heel graag tijd voor vrij.

RUDOLF DAS /// RUIMTELIJK & GRAFISCH ONTWERPER


Hoewel mijn ontwerpen per opdracht sterk kunnen variëren en inlevend zijn naar de context van de opdracht, voert mijn passie voor de eenvoud, essentie en betekenis de basis van mijn stijl. En uiteraard moet het eindresultaat er ook gewoon goed uit zien, esthetiek is zeker ook functioneel.